Mandskabs-assistance

Stabil, Pålidelig og Fleksibel

Mandskabs-assistance

For de fleste virksomheder svinger behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi kan altid træde til med kort varsel når du mangler mandskab. Vi kan levere på kontrakt, på timeløn eller på tilbud, alle muligheder er der. Du kan justere – forøge eller reducere – din medarbejderstab. Så bliver din virksomhed fleksibel, uden at den er bundet til faste omkostninger til lønninger og udstyr. Lad os tage toppen af arbejdsbyrden. Så undgår du at skulle ansætte og afskedige hele tiden.

Vi har stor erfaring med at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med de daglige opgaver. Vi fungerer ofte som underleverandør for firmaer som har brug for ekstra hænder.

Hos os yder vi service i særklasse, og sætter en stor ære i at være en stabil, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner med positive, dygtige og arbejdsomme medarbejdere som tilfredsstiller vore kunder.

Vi foretager oprydning af byggepladser - store som små. Vi kontrollerer og etablerer sikkerhedsafspærringer osv. Dette letter arbejdsgangen for de andre faggrupper betydeligt og så er det et must for sikkerheden og det ser jo pænt ud når pladsen er pæn og ryddelig. Samtidig højner det arbejds moralen enormt.

Vi hjælper med aflevering og afhentning af materialer og afhenter affald.